Gemi Ekipmanlarında Önde Gelen Şirket



Çelik halat konusunda Türkiye'nin önce helen firmalarında biri olan yiğit marine 15 yıllık tecrübesi sayesinde kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. İnşaat, gemi, yat sektöründe son teknolojileri kullanarak modern yaşama ayak uydurmaktadır.

İstanbulun'un Anadolu yakasında yer alan yiğit marine kuruluş sürecinden beridir günümüze kadar en üst düzeyde profesyonel ekip ve rakipleri arasında kaliteli hizmet sunan sayılı firmalardan biri olup, günden güne büyüyerek kendi sektöründe sağlam bir yer edinmiştir.

Gemi sektöründe yaptığı başarılar sayesinde profesyonelliğini kanıtlamıştır. Bu sayede çalıştığı müşteriler farklı müşterilere referans olup daha çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Profesyonelliği sayesinde bugunkü seviyesine sürekli olarak yaptığı inşaat, gemi, yat sektöründeki kaliteli hizmet sayesinde gelmiştir.

Yiğit marine olarak 2006 yılından bu zamana kadar kalitesinde son teknoloji kullanarak köklü ve lider bu şirket olmayı başarmıştır. Üretilen ürünler tüm sertifikaları alınmış, uluslar arası standartlara uygun olarak üretim sağlamaktadır. 

Dünya genelinde sayılı olarak yer alan endüstrileşmiş ülkeler arasında yer almayı başarmış yiğit marine, çelik halat konusunda bir numara olmayı, yaptığı kaliteli hizmetler sayesinde kazanmıştır. 

İstediğiniz ürünler elinize sağlam ulaşacak şekilde özenle paketlenip tarafınıza ulaştırılmaktadır. Projeleri tamamlanmış yeni yatırımlarımız ile büyümemiz tüm hızıyla devam etmektedir. Günlük yaşantımızda kullandığımız her alan için yanınızda olmaya devam edeceğiz. Müşterilerimizin özel istek ve siparişlerinde uluslar arası standartlara uygun olarak üretim sağlayıp, çelik halatta önde gelmeye devam edeceğiz.

Türkiye' de kaliteli malzeme ile birlkte verilen hizmet dışında yurt dışında da oldukça fazla ygt marineyi tercih eden müşteri portföylerimiz sayesinde kalitede aranan bir işletme olmuştur. Tüm halatlarımız üretilirken prosedürlere ve sertifikalara uygun olarak üretimlerini gerçekleştirmekteyiz. Bunları ürettiğimiz ürünlerdeki barkodlardan kontrol edebilirsiniz. 

Ürünlerimiz başta Türkiye olmak üzere tüm Dünya'ya hizmet vererek beğeni ve devamlılık toplamaya devam etmektedir. Amacımız Tüm Dünya ülkelerinde tek tercih edilen olup avantajlarımızdan faydalanmalarını sağlamaktadır. 

Amaçladığımız hedefe ulaşmak, müşteri memnuniyetini ve ihtiyaçlarını karşılamak, devamlı olarak kaliteye doğru adım atmanın her zaman hedeflerimiz aramasında yer almaktadır. Her zaman müşteri odaklı olarak hedeflerimizi koyup, uluslar arası strandartlar ilk tercih edilen olmayı başarmış olmaktayız. Örnek davranış sergileyerek çalışanlarımızın motivasyonunu sağlamaktayız.

Şirketimiz kurulduğundan beri yeni değişimler ve teknolojiye ayak uydurmakla birlikte, şirket çalışanlarımıza verdiğimiz değer ve etik davranışlarımız bizim daha ileriye gitmemize sebep olmaktadır. Şirket yetkilileri olarak her çalışanımız bizim için çok değerli olup, onlara karşı örnek davranış sağlayarak doğru bir performans sergilemekteyiz. 

Çalışanlarımıza sürekli olarak vermiş olduğumuz eğitimler sayesinde kendilerini geliştirmektedirler. Aynı zamanda kendi yöneticilerimiz olarak kendimizi sürekli geliştirme ve yeni işler yaratma amaçları içerisindeyiz. Her zaman elimize gelen sonuçlara göre çalışmalarımızın yolunu çizer ve kendimizdeki eksikleri görerek planlı bir şekilde ilerleme sağlamaktayız. 

Her zaman en iyisini yapmak hedefi ile rakiplerimiz arasında fark yarattığımızın bilincinde olarak ilerleme sağlamaktayız. Kendimizi sürekli olarak yenileme, çalışanlarımıza değer verme ve yeni ürünler üreterek kaliteyi hedeflemekteyiz. Kendimizi geliştirmeyi, sürekli yeni fikirler üretmenin peşindeyiz.

Müşteri dönüş ve memnuniyetine göre ilerlemenin bize her zaman katkıta bulunacağının farkında olup, işin başından sonuna kadar nasıl ilerleyeceğimizi sistemsel bir şekilde kurarız. Amacımız müşteri dönüşlerine göre uygun olup olmadığını veya kendimizi daha fazla nasıl iyi hale getirebileceğimizin verilerini değerlendirerek çok daha fazla kişiye başarılarımızı ulaştırmak isteriz. 

Devam eden işlerimizde iş ortaklarımız, çalışanlarımız ve toplumsal olarak katkıda bulunduğumuz projeler devam ederken bir yandan da hissedarlıklarımızdaki tüm beklentileri karşılamayı amaçlıyoruz. Sonuç olarak tüm hizmetlerimizde kişileri mutlu etme odaklıyız. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çelik Halatlardaki Kaliteli Malzeme ve Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Çelik Halatın Kullanım Alanları