Çelik Halatta Tedariklerimiz ve Kullanım Alanları



Ygt Marine olarak çelik halat konusunda geçmiş yıllardan günümüze kadar kalitesini ve standartlarını bozmadan ilk tercih edilenlerden olmayı başarmıştır. Bunla birlşkte personel sayısındaki artış, kaliteli malzeme, yüksek derecede kontrol sistemi, sertifikalarımız ve her sektörde destek vermemiz gelişmemiz açısından önemli bir yer kaplamaktadır. 
Ygt Marine 1 mm' den 64 mm'ye kadar tüm ihtiyaçlar için oldukça geniş alana sahip çelik halat stoğumuz ile gerek Türkiye içinde gerekse Dünya genelindeki tüm ihtiyaçlar için her ülkedeki belli başlı kullanıcılara ve talep eden şirketlere gönderim sağlamaktayız. Her çeşit halatlarımız konusunda talepleri karşılayabilmekteyiz. Bunlar paslanmaz çelik standartlarında diğer adı ile yüksek dayanımlı olarak geçen çelik halat, flexible, sertlik, kuruluk, yağlı, çelik özlü, kendir özlü ve galvaniz gibi çeşitli halatlarda seçenek sunmaktayız. 
Çelik halat ile birlikte tedarik ettiğimiz başka ekipmanlarda olmaktadır. Her bir sektör için ve her kullanım alanı için çelik halatın kullanım alanlarına uygun olarak hem bağlantı ekipmanları hem de ekipmanlarının tamamı için tedarik desteğimiz bulunmaktadır. 
Kalite sertifikalarımızda ürün çeşitliliğimizde olduğu gibi her türlü çelik halat için kullanılan ekipmanlar için ayrı ayrı sertifikalarımız bulunmaktadır. Bunlar hakkında genel bilgi almak ve sertifikalarımızı inceleyebilmeniz için sitemizi ziyaret edebilir veya bunlar ile alakalı mail atabilir veya bizi arayabilirsiniz. 
Çimento

Geçmiş yıllardan bu zamana kadar hem inşaat hem de yapı sektöründe kullanılan çelik halatların kullanımı günümüze kadar uzanmaktadır. Buralarda en çok tercih edilen halatlar örgü kurşunlu baskı sapanları ve kaldırma ekipmanları içinde ihtiyaç halinde müşterilerimizden talepleri toplayıp sizlere hizmet sağlayabilmekteyiz. 
Genel Mühendislik
Türkiye ve Dünya genelinde hayatımızın her noktasında olan mühendislik sektörü hemen hemen her alanda bulunmaktadır. Bunla birlikte inşaat mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, ziraat mühendisliği, makine mühendisliği, uzay mühendisliği, nükleer enerji, enerji sistemleri mühendisliği gibi birden fazla alanda ihtiyaç duyulmaktadır. Çelik halat ve diğer kaldırma ekipmanlarında talepler doğrultusunda dönüş sağlayabilmekteyiz. 
Otomotiv
Çelik halatların kullanım alanı çok fazla olduğundan dolayı bunla birlikte yıllar geçtikçe ihtiyaçların çoğalıp taleplerin artması da normal karşılanmaktadır. Hem yurt içi hem de yurt dışında otomotiv üretiminde çok fazla kullanılmaktadır. Araçların dayanıklığı ve kaza anında çok fazla bükülmeyen maddeden yapılan malzeme kullanılması gerekmektedir. Araçlar üretilirken ihtiyaçlara göre modeller çeşitler değişmektedir. Bunla birlikte kaldırma ataşmanları içinde sipariş alma ve tarafınıza iletmede imkan sağlayabilmekteyiz. 
Mermercilik
Mermercilik sektöründe taşıma, kaldırma gibi eylemler için çelik halat bu sektörde de yer almaktadır. Bunla birlikte çeşitli olarak sapanların ve kaldırma aksesuarlarının da kullanımı, talep doğrultusunda müşterinin istediğine göre hizmet verebilmekteyiz.  



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gemi Ekipmanlarında Önde Gelen Şirket

Çelik Halatlardaki Kaliteli Malzeme ve Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Çelik Halatın Kullanım Alanları